Новини

от 13:50 ч. на 19/07/2013 Прочитания: 116

Ал.Методиев: Циганин съм и се гордея с произхода си, не съм престъпник

Al.Metodiev
Аз съм Сали и съм циганин. Циганин съм и се гордея от произхода си, но това, че съм черен не ме прави престъпник и който се опита без доказателства да намесва моето име, ще има съдебни дела и ще се виждаме в съда с някои хора.

Това заяви Александър Методиев, познат като Бат’ Сали, който днес положи клетва като депутат и така зае мястото на Емил Иванов, който стана областен управител на София.

„Отправям последно предупреждение към медиите, ако още веднъж без доказателства се повдигне въпросът за „частното енерго”, ще се видим в съда с някои”, закани се той и поясни, че има чисто съдебно минало и никога не е бил подсъдим.

Методиев отрече да има „частно енерго” в Самоков и да е замесен в него. Според него името му се свързва с „частното енерго” заради „една личност, която има над 25 години лишаване от свобода в българските затвори”. Става въпрос за Ярослав Мишев, който живее в един и същи квартал с Методиев.

„Аз съм бил член и заместник-председател на „Евророма” и като такъв бях кандидат за депутат от Коалиция за България, но симпатизирам на ДПС. ДПС е единствената партия, която дава възможност на нас циганите да отразим всичко, което се случва в нашия етнос и да се изявим в политическото пространство”, обясни новият депутат и изтъкна, че „Евророма е затворена страница за него, защото не прави нищо за ромското население.

Александър Методиев възнамерява да работи по въпроси, касаещи спорта и социалната сфера. Той има висше образование за учител по физическо възпитание и треньор по футбол, което е получил във Висшия институт за физическа култура „Георги Димитров”.

Източник:
Print Friendly0 коментара


Коментирай първи!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


+ six = 12

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>